SORIN COLESNIUC ESTE NOUL DIRECTOR AL MUZEULUI DE ISTORIE NAȚIONALĂ ȘI ARHEOLOGIE CONSTANȚA

0
1007

Pe data de 7 februarie 2018, în urma analizării dosarelor de concurs depuse pentru concursul de proiecte de management organizat de Consiliul Județean Constanța pentru ocuparea funcţiei de manager al Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, Secretariatul comisiei de concurs a stabilit că toți cei cinci candidați au fost declarați admiși.

Este vorba despre: Cliante Traian, Colesniuc Sorin-Marcel, Cornea Delia Roxana, Mototolea Constantion-Aurel și Zidaru Marian.

Pe data de 15 februarie, secretariatul comisiei de concurs a anunțat, conform prevederilor Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului de proiecte de management pentru Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, aprobat prin referatul nr. 29147/2016, rezultatul Etapei I:

Iată notele obținute de fiecare candidat în parte: Cliante Traian – 6.00, Colesniuc Marcel-Sorin – 8,73, Cornea Delia – 7,93, Mototolea Constantin Aurel – 6,63 și Zidaru Marian – 7,87. Potrivit reglementărilor legale, ”Sunt declaraţi admişi pentru susţinerea etapei prevăzute la art. 6 alin. (2) lit. b) candidaţii care au obţinut în prima etapă a concursului nota minimă 7”.

Așadar, Cliante și Mototolea nu au mai putut participa la următoarea fază, respectiv cea a interviului, care s-a desfășurat în cursul zilei de astăzi, în fața unei comisii alcătuite din Ioan Opriș, Maria Magiru și Gabriela Istrate. Ulterior, a fost publicat rezultatul acestui concurs și s-au publicat notele finale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Iată care sunt rezultatele: Sorin Colesniuc a obținut nota finală 8,86, după ce a obținut nota 9 în fața comisiei și astfel se află pe primul loc. Locul al doilea a fost obținut de către Cornea Delia Roxana, cu nota 8,21, iar locul al III-lea i-a revenit lui Marian Zidaru, care aobținut media 7,18.

Potrivit comisiei de concurs, ”În temeiul ART. 19,alin.(5) din OUG 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare: ”este declarat câștigător candidatul care a obținut cea mai mare medie, cu condiția ca aceasta să fie minimum 7”.

Așadar, concursul pentru poziția de manager al Muzeului de istorie și Arheologie a fost câștigat de către Sorin-Marcel Colesniuc. (ordinea.ro, 16.01.2018).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply