Site icon Mangalia News

Ce se mai întâmplă deasupra Mării Negre? VIDEO dat publicității de Marina SUA

   VIDEO. Momentul în care avionul rusesc ajunge extrem de aproape de aeronava americană de supraveghere. Marina SUA a dat publicității filmarea cu momentul în care un avion rusesc a fost extrem de aproape de a intercepta un avion american de supraveghere în spațiul aerian internațional de deasupra Mării Negre.

   Piloţii americani susţin că avionul rusesc s-a apropiat la doar un metru de avionul american, după cum afirmă doi dintre oficialii citaţi. Acţiunea avionului rusesc a forţat avionul marinei să îşi încheie misiunea mai devreme, a declarat unul dintre oficiali.

   Departamentul de Stat al SUA a făcut o declaraţie publică luni în care a acuzat Rusia că „încalcă flagrant înţelegerile existente şi dreptul internaţional”.

   „Acesta este cel mai recent exemplu de activităţile militare ruseşti care nu ţin cont de normele şi acordurile internaţionale”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat, Heather Nauert.

   „Cerem Rusiei să înceteze aceste acţiuni care cresc riscul unei erori, pun în pericol piloţii de ambele părţi şi pot duce la coliziuni aeriene”, a adăugat ea.

   Mai mult, pe digi24.ro, 31.01.2018.INCIDENT


Exit mobile version