Imagini TERIFIANTE pe aeroportul din Düsseldorf. Un avion AIRBUS A380, cu 500 de persoane la bord, face o aterizare de infarct (VIDEO)

0
1394

farmec.ro
carturesti.ro%20

Momente înspăimântătoare au fost filmate pe aeroportul din Düsseldorf.  Un imens Airbus A30, cu 500 de persoane la bord, se lupta sa aterizeze, fiind lovit de rafale de vânt foarte puternice.

În timp ce coborârea aeronavei este relativ calmă, problemele încep atunci când roțile ating asfaltul pistei. Înregistrarea a fost făcută de Martin Bogdan, un împătimit al videoclipurilor cu aeronave și a fost încărcat pe canalul său YouTube.

În imagini se poate observa cu avionul coboară în unghi și, în timp ce pilotul încearcă să alinieze aeronava cu pista, o rafală bruscă face avionul să derapeze foarte mult stânga-dreapta. Când se aterizează pe rafale de vânturi puternice, piloții se vor apropia, de obicei, de pista cu planul la un unghi, pentru a contracara efectele vântului.

Pentru câteva momente, avionul alunecă periculos de o parte și de alta a pistei, pilotul încercând din răsputeri să restabilească controlul. În cele din urmă, reușește să stabilizeze aeronava.

 Mai mult, pe observator.tv, 06.10.2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply