Site icon Mangalia News

‘Șantierul naval Mangalia și metroul din București, vizate de premierul Japoniei, Shinzo Abe și de oamenii de afaceri din delegația sa, în vizita de la București’

‘Marți, 16 ianuarie, premierul Japoniei, Shinzo Abe, împreună cu 30 de oameni de afaceri, au venit cu intenția de a face investiții majore în infrastructură, fiind vizate metroul din București și Șantierul naval Mangalia’.

Iată un articol pe această temă, postat pe pagina de Fb a formațiunii politice PRO România:

Seriozitatea japoneză și mârlănia politică a PSD-ALDE …

România trece astăzi printr-un experiment dur, unul al rupturii totale a factorului politic de interesele cetățenilor. Ieri, premierul Japoniei, Shinzo Abe, împreună cu 30 de oameni de afaceri, care au venit cu intenția de a face investiții majore în infrastructură, fiind vizate metroul din București și șantierul naval Mangalia, a înlocuit discuțiile cu premierul (inexistent) al României cu o vizită la Muzeul Satului. Acesta a fost tratamentul pe care PSD-ALDE l-a oferit unui lider politic venit, pentru prima dată în 100 de ani, să trateze România drept o fereastră de oportunitate pentru investițiile Japoniei în Europa.

Exit mobile version