Site icon Mangalia News

MEDALIILE DE LA MALUL MĂRII

Dacă la sfârșitul anului trecut vă povesteam despre atmosfera de la meciul de baschet din Sala Sporturilor din Constanța, acum a venit rândul unui sport care a adus la malul mării o medalie de argint la Campionatul Mondial. Este vorba despre luptele libere, care reușesc să aducă Mangalia pe podium la cele mai importante competiții din lume.

Dorind să aflăm mai multe despre aceste performanțe, l-am contactat pe vicepreședintele Federației Române de Lupte, domnul Luca Lucian, care ne-a vorbit despre secretul performanțelor Clubului Sportiv Mangalia.

Pentru început am vrea să aflăm câteva repere din activitatea dumneavoastră sportivă.

Cum s-a produs trecerea de la sportiv la membru în Biroul Federal al Federației Române de Lupte?

Anul 2016 a fost unul foarte bun pentru Federația Română de Lupte, la care a contribuit și CS Mangalia.

A fost un an greu pentru Federația Română de Lupte care a organizat trei competiții continentale: Campionatul European de Juniori șI Cupa Europei pe Natiuni la Bucuresti iar la Craiova Campionatul Balcanic, însă satisfacțiile au fost pe măsură. Și totuși, care este secretul echipei de la Mangalia?

Peste numai câteva zile urmează alegerile în cadrul Federației Române de Lupte, unde dumneavoastră candidați pentru un nou mandat de vicepreședinte. Care sunt reperele programului dumneavoastră pentru câștigarea acestui nou mandat?

Vă mulțumim, domnule Lucian Luca și vă urăm mult succes în competiția pentru un nou mandat în conducerea Federație Române de Lupte!

Sursa: merglamare.ro, 16.01.2017.


 

Exit mobile version