Site icon Mangalia News

Mihai Sorin: Cartonaș roșu pentru administrația locală din Mangalia (FOTO)

Mihai Sorin: “Administrația locală – cartonaș roșu!”

“Unii oameni se comportă precum câinele bostănarului: nu mănâncă pepeni, dar nici pe alții nu-i lasă. Ce vreau să spun cu aceasta? Ei bine, vă voi detalia imediat.

De-a lungul anilor, liceenii din Mangalia au organizat, prin eforturi proprii, un campionat de fotbal în sală, acesta devenind un obicei care ar trebui încurajat și sprijinit de autorități. Din păcate, adolescenții noștri nu numai că nu sunt ajutați, ci se confruntă cu dificultăți din partea actualilor factori de decizie care, din rațiuni pur politicianiste, au decis să le interzică folosirea sălilor, prin presiuni făcute asupra tuturor.

Mă bucur că tinerii nu au renunțat. Dar, cum terenurile de sport din Mangalia sunt într-o stare jalnică, au reușit să țină campionatul la 2 Mai (nu ne mai mirăm că voleiul pe plajă are campionat național la Timișoara… liceenii din Mangalia joacă fotbal, dar nu la Mangalia!).

———————–


Cu regret constat faptul că trăim într-un oraș închis, condus într-o manieră obtuză și tocmai de aceea condamnat, până acum, la stagnare!
Îi rog pe toți acești tineri să nu se descurajeze, să nu renunțe niciodată la visurile lor și să lupte pentru fiecare ideal.
Numai voi, dragii noștri, puteți schimba Mangalia și viitorul, care astăzi vă este refuzat!
Vă voi ajuta de fiecare dată”.
Mihai Sorin, 10.04.2016.

Exit mobile version