Prof. Sorin Mihai: În Mangalia nu ai unde să joci fotbal, nici pe bani!

0
2132
fotbal-teren-2mai
Ieri, pe 29 septembrie, am vorbit cu mai mulți colegi de partid să jucăm fotbal. Zis și făcut. Evident, am jucat la 2 Mai.
   În Mangalia nu ai unde, nici pe bani. Terenurile de la Pescăruș, din Coloniști și de la Tosca sunt în paragină, iar sălile de sport sunt arhipline.
   Ca noi sunt mulți care vor să facă mișcare. În primul rând, copiii și tinerii. Îmi amintesc că în copilărie intram pe terenurile de sport și jucam fotbal aproape zilnic.
   Dacă s-ar pune covor sintetic nou (din acela cu marcaje pentru practicarea mai multor sporturi) pe toate terenurile din Mangalia, nu ar fi o investiție mare (pe la 10.000 de euro/ teren de handbal). Ar fi un pas către scoaterea copiilor din fața calculatorului, a tinerilor din baruri, către o revigorare a sportului din Mangalia.
   Sper că un asemenea proiect va avea susținerea primarului și a colegilor din CL. Deja am purtat discuții cu cei de la PSD și ALDE.
   Sperăm ca toți consilierii locali să fie de acord și să nu ni se mai pună bețe în roate, ca până acum. Am speranța că proiectele bune vor trece, totuși, de furcile caudine ale unui executiv care este strunit de primar și ale unui departament juridic care pare că s-a specializat în a spune ce nu se poate face (sau care caută cu înverșunare nodul din papură – sunt convins că la comandă fermă).
   Până atunci, închiriem la 2 Mai. Au și nocturnă, poate găsim bani și pentru așa ceva. Dar deja este prea frumos visul…

fotbal-teren-2mai1 fotbal-teren-2mai1b fotbal-teren-2mai1c fotbal-teren-2mai1dfotbal-teren-2mai1efotbal-teren-2mai2fotbal-teren-2mai3

Prof. Sorin Mihai, consilier PMP Mangalia,

(președintele Comisiei Sociale, Invățământ, Cultură, Sport, Sănătate din Consiliul Local Mangalia).


Mangalia News, 01.10.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply