Site icon Mangalia News

Social-democrații din Limanu au o casă nouă! Galerie FOTO de la inaugurarea noului sediu

PSD Limanu: „Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți și ne-au sprijinit în acești ani! Ieri am deschis porțile unei case noi pentru social-democrații din Limanu! Este un nou început, pentru o organizație care își propune să fie și mai activă, pentru locuitorii din Limanu, 2 Mai, Vama Veche și Hagieni”.
„S-a muncit mult, dar rezultatele sunt vizibile! Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat pentru ca acest loc să existe și, totodată, celor care ne-au fost alături la inagurare: Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, fostul senator Nicolae Moga, Daniela Stan, inspector general adjunct al ISJ Constanța, Jeanu Dorin Dumitru, primarul localității Costinești, Olimpiu Cărăuleanu, președintele Organizației PSD Albești, Nicu Lascu, președintele Organizației de Tineret Constanța, reprezentanți ai Organizatiei PSD Mangalia. Dar, le mulțumesc, mai ales, celor care ne-au susținut în toți acești ani!
Este o casă frumoasă, însă ea este cu adevărat specială, datorită oamenilor care fac parte din echipa Partidului Social Democrat Limanu!
Avem o echipă unită și puternică, dar și multe proiecte dinamice, pentru comunitatea Limanu-2Mai-VamaVeche-Hagieni!”, a declarat Daniel Gheorghe Georgescu, prim-vicepreședinte al Organizației Județene a PSD, primarul comunei Limanu.

Mangalia News, 17.03.2024.


Exit mobile version