Daniel Georgescu: ‘Mulțumesc tuturor celor care astăzi s-au alăturat campaniei noastre de a face curat în zona Micul Golf – Vama Veche și Peștera Limanu – Balta Limanu’

0
1216

Euvreaucuratenie. Tu? ”Noi credem că faptele “vorbesc” cel mai elocvent. Iubim locul în care trăim și iubim această comunitate! Și știm că este esențial să perpetuăm respectul pentru mediul înconjurator. Mulțumesc tuturor celor care astăzi s-au alăturat campaniei noastre de a face curat în zona Micul Golf – Vama Veche și Peștera Limanu – Balta Limanu. Știm că o floare nu aduce primăvara, însă fiecare acțiune de ecologizare reprezintă un pas în plus pentru un obiectiv comun: o localitate iubită și îngrijită! Și asta este ceea ce trebuie să îi învățam și pe copiii noștri. Dragostea începe din locul în care s-au născut și au crescut!

Mulțumim tuturor celor ce au crezut în acțiunea noastră și ne-au dat o mână de ajutor, dar și celor care cred că o comuna curată începe cu o curte sau o strada curată! Promitem să nu ne pierdem entuziasmul și să continuăm aceste acțiuni! Se poate mai mult!”

Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.


Mangalia News, 22.04.2021. #MangaliaNews #Limanu2MaiVamaVecheHagieni.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply