Site icon Mangalia News

Academia Gheorghe Hagi, cea mai bună Academie de Fotbal din țară. Nouă fotbaliști formați aici au evoluat în campania de calificare la Euro 2024

Echipa națională de fotbal a României s-a calificat la turneul final al Campionatului European din 2024 și a făcut-o impecabil: de pe locul întâi în grupă, fără înfrângere!
Tricolorii au încheiat calificările cu 22 de puncte, după șase victorii și patru egaluri în zece meciuri, golaveraj 16-5. România a obținut calificarea matematică în penultima etapă, iar în runda de final, în partida care urma să stabilească câștigătoarea grupei, a învins și Elveția, a doua clasată și principala favorită la locul întâi la startul campaniei de calificare. Clasamentul final a fost: 1. România – 22p, 2. Elveția – 17p, 3. Israel – 15p, 4. Belarus – 12p, 5. Kosovo – 11p, 6. Andorra – 2p.

14 ani de Academie

În recent încheiatele preliminarii la Euro 2024, pentru reprezentativa României au evoluat nouă jucători crescuți și formați la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“: Ianis Hagi, Răzvan Marin, Florinel Coman, Cristian Manea, Alexandru Cicâldău, Tudor Băluță, Denis Drăguș, Florin Tănase și Louis Munteanu. (…)

Continuarea, în ziuaconstanta.ro

Exit mobile version