Site icon Mangalia News

Școala Gimnazială din 2 Mai, complet reabilitată și modernizată, își primește de luni elevii la ore [galerie FOTO]

„Este gata și a fost inaugurată astăzi (vineri, 21.04.2023, n.red)! Cred că o să le placă mult, mai ales copiilor și părinților. Școala Gimnazială din 2 Mai a fost complet reabilitată și modernizată. Am vrut și putem să avem o nouă unitate de învățământ etalon pentru tot județul Constanța!”
„Când vrei să ai un viitor, ca localitate, investești în școli. E simplu. E ca atunci când plantezi copaci, dacă vrei o livadă sau o pădure. Știam dinainte să fiu primar că oamenii vor o școală modernă în 2 Mai! Am căutat finanțări nerambursabile, am accesat fiecare linie posibilă și fiecare program prin care erau sprijinite investițiile pe care ni le doream aici”, spune Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.
Clădirea școlii a fost complet refăcută, au fost extinse corpurile existente, iar dotările sunt acum … de top! Peste 240 de copii se vor întoarce din vacanță într-o școală nouă, cu dotări moderne.
„A fost greu pentru cei mici și le mulțumesc părinților pentru înțelegere. Mulțumesc echipei de la Primărie, dar și colegilor din Partidul Social Democrat, care ne ajută de fiecare dată cu proiectele noastre de dezvoltare”, mai afirmă Daniel Gheorghe Georgescu.
Felix Stroe – senator și președintele Partidului Social Democrat Constanța, Marilena Dragnea – subprefect al județului Constanța, Daniela Stan – inspector general adjunct Inspectoratul Școlar Județen Constanța și Luminița Vlădescu – vicepreședinte Partidul Social Democrat Constanța, au fost invitații de onoare de azi la inaugurarea Școlii Gimnaziale din 2 Mai.
Valoarea totală a investiției a depășit 3,7 milioane lei, din care 3,2 milioane lei reprezintă o finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Regional 2014-2020.


Mangalia News, 22.04.2023. (sursa: sepoatemaimult).


Exit mobile version