Școala Gimnazială din 2 Mai, complet reabilitată și modernizată, unitate de învățământ etalon pentru tot județul Constanța, își primește de luni elevii la ore [FOTO-VIDEO]

0
900

farmec.ro
carturesti.ro%20
„Când vrei să ai un viitor, ca localitate, investești în școli. E simplu. E ca atunci când plantezi copaci, dacă vrei o livadă sau o pădure. Știam dinainte să fiu primar că oamenii vor o școală modernă în 2 Mai! Am căutat finanțări nerambursabile, am accesat fiecare linie posibilă și fiecare program prin care erau sprijinite investițiile pe care ni le doream aici”, spune Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.
Clădirea școlii a fost complet refăcută, au fost extinse corpurile existente, iar dotările sunt acum … de top! Peste 240 de copii se vor întoarce din vacanță într-o școală nouă, cu dotări moderne.
„A fost greu pentru cei mici și le mulțumesc părinților pentru înțelegere. Mulțumesc echipei de la Primărie, dar și colegilor din Partidul Social Democrat, care ne ajută de fiecare dată cu proiectele noastre de dezvoltare”, a mai afirmat edilul comunei Limanu.
Invitații de onoare la inaugurarea Școlii Gimnaziale din 2 Mai au fost: Felix Stroe, senator și președinte al organizației Constanța a Partidului Social Democrat, Marilena Dragnea, subprefect al județului Constanța, Daniela Stan, inspector general adjunct la Inspectoratul Școlar Județen Constanța și Luminița Vlădescu, vicepreședinte Partidul Social Democrat Constanța.
Valoarea totală a investiției a depășit 3,7 milioane lei, din care 3,2 milioane lei reprezintă o finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

MN – Urmăriți și: scoala-gimnaziala-din-2-mai-complet-reabilitata-si-modernizata-isi-primeste-de-luni-elevii-la-ore (1)

Mangalia News, 23.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply