Site icon Mangalia News

BRAVO, GEORGIA! Balerina Georgia-Dorothea Olimpia Carauleanu, pe podiumul mondial, la Youth American Grand Prix, care a avut loc în Tampa, Florida, USA! [FOTO-VIDEO]

Balerina Georgia-Dorothea Olimpia Carauleanu, de la Școala de dans și balet pentru copii Joy2Dance, Constanța, originară din localitatea Albești, județul Constanța, s-a situat pe Locul 3 la Seniori, Youth American Grand Prix, YAGP, care a avut loc în Tampa, Florida, USA!
Mândri de dansatoarea noastră româncă, Olimpia Carauleanu, la ceremonia de premiere! (minutele 09:25 și 1:37:05).

Alexandra Porumboiu, coordonatoarea Școlii de dans și balet pentru copii Joy2Dance din Constanța, scrie pe pagina sa de socializare: „O seara magica pentru noi!
Multumim tuturor celor care au urmarit competitia cu sufletul la gura! Multumim celor care ne-au sustinut si au crezut in noi! Horatiu Chereches & Chereches Monica, Irina & Adrian Mihaiu. Multumesc, Olimpia Georgia-Dorothea Carauleanu, pentru ca m-ai facut atat de mandra de munca noastra! Multumesc, colegelor mele, fara de care aceste rezultate minunate nu ar fi posibile: Vindora Haivas-Vlad, Irina Mihaiu, Raluca Pleșca, Raluca Brs”.

Joy2Dance: „Dupa ani de munca, cu multa incredere, respect, vointa si ambitie, impreuna am reusit! Olimpia Georgia-Dorothea Carauleanu este un exemplu de frumusete, ambitie, bucurie! Youth America Grand Prix, #Yagpfinals Tampa, 3rd place senior category classical & contemporary”.

Multumim din suflet Sponsorilor, pentru sprijin si generozitate, in numele Olimpiei si al intregii echipe care a sustinut-o in drumul catre competitia YAGP. Fara ajutorul dumneavoastra, Olimpia nu ar fi putut sa-si indeplineasca visul de a participa la aceasta competitie prestigioasa si de a-si demonstra talentul si ambitia.
Va mulțumim din adancul inimii pentru increderea voastra. Suntem convinsi ca aceasta experienta va constitui un exemplu de urmat pentru altii, inspirandu-i să-si urmeze visele si sa depaseasca orice obstacole.
Asociatia ZIP,
Ogen Gym,
Black Sea Suppliers,
Power Holding SRL.
Multumim, Anastasia Gheorghe, te asiguram de toata recunostinta noastra! Reprezentarea României la acest prestigios eveniment nu ar fi fost posibilă fără eforturile și pasiunea ta
Speram sa putem conta pe dumneavoastra si in viitor, pentru a putea continua sa dezvoltam si sa sustinem talentele din domeniul dansului.
Aici puteți vedea pe ce loc este situată Olimpia noastră, în TOP 12, la categoria Classical Dance: yagp-2023-tampa-fl-finals-winners.


Mangalia News, 11.04.2023.


Exit mobile version