SUPERB! Olimpia Georgia-Dorothea Carauleanu, în finala Youth America Grand Prix – La Esmeralda [VIDEO]

0
726

YAGP 2023 Finals Senior Women Bronze Medalist Olimpia Carauleanu – Age 15 – La Esmeralda – YAGP – Youth America Grand Prix.

Olimpia Carauleanu, Age 15, from JOY2DANCE, Romania, performs Variation from *La Esmeralda at the YAGP 2023 Finals, where she won the Bronze Medal in the Senior Women’s Age Division.
Olimpia Carauleanu, în vârstă de 15 ani, de la JOY2DANCE, România, interpretează Variațiunea din baletul *La Esmeralda, în Finala YAGP 2023, unde a câștigat Medalia de Bronz, la categoria de vârstă seniori, feminin.
*Esmeralda (titlul original: în franceză La Esmeralda), balet în trei acte și șase tablouri, compus de Cesare Pugni, coregafia originală semnată de Jules Perrot. Libretul a fost scris de Jules Perrot, după romanul „Notre-Dame de Paris“, de Victor Hugo.
(N.red: Să nu uităm că Olimpia provine din comuna Albești, județul Constanța și, prin eforturile sale extraordinare, ale părinților săi și sub îndrumarea competentă a coregrafei Alexandra Porumboiu, de la Joy2Dance Constanța, a reușit să obțină performanțe de excepție, la nivel național, european și iată, acum este pe Podiumul Mondial!
BRAVO, dragă Olimpia! Ești MI-NU-NA-TĂ!!! Mii de Felicitări, ție, familiei tale, Maestrei coregraf și tuturor celor care te-au sprijinit! Succese maxime, în continuare! 


Mangalia News, 07.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply