Site icon Mangalia News

Felicit echipa Mangalia News pentru întreaga activitate, îi urez proiecte împlinite şi ediţii la fel de valoroase, în următorii ani! Ecaterina Cîmpean, Director Radio ProDiaspora

„Rolul presei a fost şi rămâne unul fundamental pentru societatea românească.
În cei 11 ani de existență, Mangalia News a oferit zeci și sute, mii de știri, investigații și reportaje de calitate, a venit cu materiale proprii, cu informații utile, cu multe povești de viață. Aniversarea celor 11 ani nu este doar un moment special, dar este și o dovadă de adevărată rezistență în timp, îmbinând standarde înalte de profesionism și tenacitate jurnalistică.

În primul rând, felicitări cu prilejul aniversării! În al doilea rând, mulțumesc pentru colaborarea excelentă cu postul nostru de radio, Radio ProDiaspora și pentru încrederea acordată.

Pentru mine, personal, sunteți dovada că, totuși, avem în țara noastră un jurnalism demn de respect. Vă apreciez enorm curajul și aș vrea să o țineți tot așa.
Felicit echipa Mangalia News pentru întreaga activitate, îi urez proiecte împlinite şi ediţii la fel de valoroase, în următorii ani!
Mult succes în continuare și ani frumoși!”

Ecaterina Cîmpean, Director Radio ProDiaspora.

MN: Mulțumim tare frumos pentru aprecierile generoase și pentru colaborarea noastră îndelungată. La mulți ani, cu sănătate și bucurii, echipei de aur de la Radio ProDiaspora, coordonată admirabil de vajnica și iubita noastră prietenă Cathy! 


Mangalia News, 23.02.2023.


Exit mobile version