MANGALIA NEWS, un DECENIU de la lansare | MESAJE, DEDICATII, la ANIVERSARE – partea I [VIDEO]

0
1208

MANGALIA NEWS, un DECENIU de la lansare. MESAJE, DEDICATII, la ANIVERSARE, partea I:

Lucian Ciuchiță: Sunt trei ani de când am început să public la Mangalia News şi vă mulţumesc pentru colaborarea excelentă şi încrederea acordată. Cotidianul online Mangalia News – un model de jurnalism -, ne prezintă cu obiectivitate şi profesionalism cele mai importante ştiri naţionale şi internaţionale, cu un plus de acurateţe pentru a înţelege cititorii că realitatea are mai multe faţete. Am reuşit, sper, în articolele pe care le-am publicat, să smulg un zâmbet celor care iubesc literatura şi, mai ales, să confirm colaborarea fructuoasă şi de durată pe care o am cu Mangalia News. Acum, la ceas aniversar, vă felicit pentru cei 10 ani de existenţă şi activitate jurnalistică! La mulţi ani!”.

Lucian Ciuchiţă, 23.02.2022, București.


Mioara Gram: Cunoaștere, susținere, determinare și relatare peste relatare a tot ceea ce este important și informativ pentru cititor; iubire, armonie, tenacitate si neobosită servire, sunt doar câteva cuvinte care vă descriu valoarea de coordonator al Ziarului Mangalia News, dragă d-le Traian Lupu! Sărbătorirea primului deceniu de existență a acestui ziar online nu este doar un moment special aniversar, ci unul care-si justifică rezistența în timp și munca-i roditoare. Doresc, cu această ocazie, să vă felicit din adâncul sufletului meu, pentru abilitatea și spiritul înalt cu care ați menținut calitatea acestei atât de necesare surse de informare și interes al comunității mangaliene si nu numai. LA MULTI ANI, ziarului, recunostință deplină redactorului-șef și respect și prietenie, tuturor citititorilor lui, atât din Mangalia, cât și din diaspora română! Cu aleasă prețuire și infinită iubire,


Mioara Gram, Houston, Texas, USA.


Mariana Gordan: Multumesc pentru invitația de a contribui cu un mesaj la aniversarea unui DECENIU DE EXISTENȚĂ MANGALIA NEWS. Sunt onorată pentru faptul că sunt inclusă în minunatul vostru grup de prieteni si colaboratori si pentru că îmi urmăriți activitatea artistică. Cea mai recentă expoziție a mea, LONDON SPRING, a fost dedicată sărbătoririi a 10 decenii de existență a Operei Naționale Române, asa că vă doresc si vouă încă 100 de ani si la mai mulți! Sănătate, echipei si cititorilor, să începem un nou deceniu plini de optimism! Optimismul meu se bazează pe credința că vom depăși toate încercările vieții prin iubire și fapte / gânduri cât mai bune. La multi ani, MANGALIA NEWS!


Mariana Gordan, London, UK. www.marianagordan.com


UN DECENIU DE CUVINTE…

Din Callatis, peste tot,
Pleacă știrile în zare,
Să aflăm ce se întâmplă,
De la munte pân’ la mare.

Un deceniu de cuvinte,
Dor de țară ce învie,
Ne fac viața colorată,
Cu frumos și bogăție.

De aceea, eu poeta,
Ce vă scriu cu al meu vers,
De iubire și visare,
Veșnice în Univers,

Vreau ca să urez din suflet,
Fiindcă a mai trecut un an,
Site-ului iubit și vouă,
Astăzi, sincer, LA MULȚI ANI !

Iară celui ce veghează,
Ca un împărat roman,
Îi urez, pe veșnicie,
LA MULȚI ANI, DRAGĂ TRAIAN!

Andaluzia Popa, 23 februarie 2022.


La ceas aniversar…

”Stimate domnule Profesor Traian Lupu, coordonator al cotidianului MANGALIA NEWS,
Cu considerație și respect deosebit, vă transmit înalte aprecieri pentru eforturile și abnegația Dumneavoastră, corectitudinea profesională, adevărul și curajul de care dați dovadă în activitatea cotidiană. Acest an aniversar este sărbătorit într-un context marcat de pandemie, cu aplicarea unor măsuri de urgență în domeniul sanitar, social şi economic, fapt care amplifică nevoia de informare a cititorilor însetați de frumusețea și adevărul cuvântului. Sunteți promotorul informațiilor veridice, care creionează, dezvoltă și contribuie la dezvoltarea unei societăţi democratice.

Stimată Redacție a cotidianului MANGALIA NEWS,
Vă urez succese remarcabile în activitatea desfăşurată, curaj, onestitate şi multă libertate de exprimare. Adresez sincere felicitări colaboratorilor, mulţumindu-le pentru eforturile depuse în calitate de a patra putere în stat, respectată şi apreciată de cititori. Să aveți proiecte împlinite şi ediţii la fel de valoroase, în următorii ani!

Stimați colaboratori ai cotidianului MANGALIA NEWS,
Într-o perioadă în care informarea cetățenilor este vitală, vreau să vă mulțumesc pentru efortul zilnic pe care-l depuneți. Rolul presei a fost şi rămâne unul fundamental pentru societatea contemporană. Rămâneți liberi, independenți și ancorați în idealurile democrației! Inspirația și creativitatea să vă urmeze pretutindeni!
”Un ideal național / Îmi dă speranță și mă doare, / Nu vreau să am la Prut hotar, / Doresc o Românie Mare!”.

Cu deosebită considerație, Constantin Nesterenco, directorul IP Colegiul Tehnic Agricol din mun. Soroca, conferențiar universitar, doctor, Grad Managerial și Didactic Superior, Cetățean de Onoare al municipiului Soroca, Cavaler al Ordinului Gloria Muncii; Lucrător Emerit; Veteran al lichidării avariei de la Cernobîl, Doctor Honoris Causa al Academiei Regionale de Management, Doctor Honoris Causa al Academiei de Științe ale Naturii, Academician al Academiei Internaționale de Management. (23.03.2022, Soroca, Republica Moldova).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

P.s: Prin intermediul cotidianului MANGALIA NEWS, locuitorii Mangaliei și ai județului Constanța au audiat piesele ”Mangalia – oraș tezaur românesc”, ”Vals nocturn în Constanța”, ”Liniștea serii pe malul mării” și ”Twist pe mare”, care le sunt dedicate.


Ecaterina Cîmpean, Radio ProDiaspora: Rolul presei a fost și rămâne unul fundamental pentru societatea românească. În peisajul media autohton, supus unor dese transformări în ultimii ani, ziarul online Mangalia News a menţinut permanent un standard ridicat al profesionalismului şi libertăţii presei. Am plăcuta ocazie ca, la ceas aniversar, să vă adresez acest mesaj în numele întregii echipe de la Radio ProDiaspora. Din postura de manager al acestui post de radio, am remarcat poziţionarea profesionistă şi echilibrată a cotidianului dumneavoastră în arealul mediatic românesc, dovedindu-vă de-a lungul timpului o sursă credibilă şi generatoare de informaţii obiective şi bine documentate.

Având în vedere împlinirea a 10 de ani de existenţă pe piaţa românească, doresc, în primul rând, să vă urez “La cât mai mulţi ani, în continuarea actului jurnalistic profesionist, să vă menţineţi acelaşi standard şi să vă concentraţi eforturile în a menţine şi totodată în a creşte audienţa pe care aţi servit-o, iată, timp de 10 de ani, cu succes”. Personal, reiterez faptul că mă bucur de o colaborare fructuoasă, atât eu cât şi colegii mei, cu ziarul Mangalia News şi cititorii acesteia.

Felicit echipa ziarului Mangalia News pentru întreaga activitate, îi urez proiecte împlinite şi ediţii la fel de valoroase în următorii ani! Am convingerea că relaţia noastră de colaborare va continua pe aceleaşi coordonate ale profesionalismului, încrederii şi respectului reciproc!
LA MULŢI ANI!

Ecaterina Cîmpean,
Director Radio ProDiaspora.


Mangalia News, 23.02.2022. (Urmează partea a II-a).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply