Site icon Mangalia News

Dr. Dorina Stăetu: Iarna nu-i ca vara, așa-i? Dar, în ambele anotimpuri, ne confruntăm cu factori de mediu care produc uscăciuni oculare

Dr. Dorina Stăetu Dorina – medic oftalmolog: Iarna nu-i ca vara, așa-i? Dar, în ambele anotimpuri, ne confruntăm cu factori de mediu care produc:

Vrei să te bucuri de fiecare plimbare afară cu copiii, de fiecare ieșire la alergat, de fiecare ieșit din casă, fie că faci piața sau mergi la coafor?
Citește în continuare și află ce ai de făcut.
Toate apar pe fondul uscăciunii oculare.

Iarna, temperaturile sunt prea scăzute. Vara, temperaturile sunt prea ridicate, elementul comun fiind uscăciunea oculară pe care o produc, așa cum se usucă și mâinile sau buzele.
Iarna bate vântul prea rece. Vara bate vântul prea cald. Este un lăcrimat compensator, generat de aceeași uscăciune oculară. Se usucă rufele umede afară, fie iarnă fie vară, d-apăi un film lacrimal foarte delicat?

Dacă această expunere are loc și pe un teren de:

Ce ne ajută?
Lacrima artificială de bună calitate, cu concentrație bună de acid hialuronic, musai fară conservanți.
Când să o aplicăm?
La trezire, ca să pregătim ochii pentru orice fel de expunere din cursul zilei. Seara, dacă mai simțim nevoia. Iar în funcție de severitatea problemei într-un anumit moment al vieții, se pot aplica suplimentar și în cursul zilei, ori de câte ori cer ochii.
Ce obținem?
Protecție, confort, limpezire, vedere mai clară.

Dr. Stăetu Dorina, Medic-specialist oftalmolog,
+40770374945, Mangalia,
+40770194228, Constanţa,
Luni – Joi, 10.00-18.00.


Mangalia News, 28.01.2023.


Exit mobile version