Site icon Mangalia News

Radu Cristian: Sezonul târgurilor de toamnă, organizate la inițiativa cadrelor didactice și părinților elevilor din Mangalia, este ocazia perfectă pentru a lua contact cu nevoile unităților de învățământ, din perspectiva tuturor celor implicați în actul educațional

Sezonul târgurilor de toamnă, organizate la inițiativa cadrelor didactice și părinților elevilor din Mangalia, este ocazia perfectă pentru a lua contact cu nevoile unităților de învățământ, din perspectiva tuturor celor implicați în actul educațional. La evenimentele organizate, vineri, de Școala Nr.2, Grădinița 1 și Grădinița din Neptun, am avut discuții constructive cu părinții si profesorii, iar Primăria Mangalia se va implica, în continuare, în sprijinirea învățământului din orașul nostru.

MN – Citiți și: Creativitate culinară, multă voie bună și culori vibrante, la Târgul de toamnă de la Școala Gimnazială Nr.2 ”Sf. Andrei” Mangalia – https://bit.ly/3MY6r3V.

O poveste de cartier – Copii frumoși, mame grozave și cadre didactice de nota 20! Târgul toamnei, la Școala Gimnazială Nr.1, Mangalia – https://bit.ly/3goMcQt.

Școala Gimnazială Nr.3 Mangalia: „Povestea Târgului nostru de toamnă 2022 se încheie, dar noi continuăm să scriem realități frumoase!” – https://bit.ly/3CWiPOh.

La Târgul de toamnă al ciclului primar de la Școala Nr.3 Mangalia, am admirat standuri coborâte parcă din Muzeele noastre Etnografice! Atmosfera a fost superbă! – https://bit.ly/3TLdY87.


Mangalia News, 24.10.2022.


Exit mobile version