Site icon Mangalia News

Elevii Colegiului Economic Mangalia, premiați la etapa județeană a Concursului Național „CU VIAȚA MEA, APĂR VIAȚA” [galerie FOTO]

Joi, 19 mai 2022, s-a desfășurat la Sala Sporturilor din Techirghiol concursul cu tematică de protecție civilă „CU VIAȚA MEA, APĂR VIAȚA”, organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Concursul a debutat cu proba teoretică, rezolvarea unui chestionar de 15 întrebări, care a avut ca scop verificarea cunoștințelor acumulate prin parcurgerea tematicii specifice. Participarea echipajelor la probele practice ale concursului a fost condiționată de obținerea unui punctaj minim. Cele două probe practice au constat în transportul asistat al unui accidentat, așezat pe targă, pe distanța de 50 de metri și deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole contaminat. În cadrul concursului, Colegiul Economic Mangalia a fost reprezentat de două echipaje a câte patru elevi, acestea reușind să se claseze pe locurile II și III.

Felicitări, elevilor și profesorilor coordonatori!
Echipaj băieți: Barbu Vlad Andrei, Dumitrașcu Nicu Aurel, Ştefoi Vlad Andrei și Tudorache Vlăduț Andrei;
Echipaj fete: Duţă Maria Larisa, Goidan Alexandra Nicoleta, Ivan Maria Alexandra și Malinchi Elisa Maria.
Profesori coordonatori echipaje: Ciobănel Raluca Simona și Cioroiu Daniela Carmen;
Coordonator cerc „CU VIAȚA MEA, APĂR VIAȚA”, prof. Cioroiu Daniela Carmen.


Mangalia News, 21.05.2022.


Exit mobile version