Premianții etapei finale a celei de-a V-a ediții a concursului CREO CREARE, de la Colegiul Economic Mangalia

0
1459

Creativitate în timp de pandemie: Elevii Colegiului Economic Mangalia, premiați pentru al doilea an consecutiv la Concursul « Creo Creare ».

În luna martie a acestui an, în timpul perioadei stării de urgenţă, Colegiul Național Mircea cel Bătrân, organizatorul Concursului județean plurilingvistic şi de creaţie artistică «CREO CREARE» anunţa trecerea competiţiei în mediul online. „Într-un an deosebit în care creativitatea, răbdarea, viața ne-au fost cumva puse la încercare”, organizatorii concursului «CREO CREARE» alegeau să meargă mai departe, cu scopul de a promova creativitatea şi inteligenţa sinestezică ale participanților, şi le propuneau elevilor să realizeze proiecte pornind de la citatul cu autor anonim: „În viaţă nu trebuie să aştepţi să treacă furtuna, ci să înveţi să dansezi în ploaie”.

La concursul de proiecte pe echipe din acest an, s-au înscris în prima etapă 225 de elevi, ale căror lucrări au fost evaluate și ierarhizate de 22 de profesori. În cea de-a doua etapă a concursului, în perioada 9-26 septembrie, s-a realizat o expoziție în spațiul virtual cu proiectele calificate la etapa județeană pentru a asigura transparența concursului.

Sâmbătă, 26 septembrie 2020, de Ziua Europeană a Limbilor, au fost anunţaţi câștigătorii etapei finale, iar printre ei se regăsesc şi elevi ai Colegiului Economic Mangalia. Aceştia au realizat proiecte alcătuite dintr-un eseu în limba engleză şi un desen original inspirat de acesta, fiind apreciaţi pentru creativitatea lor şi răsplătiţi cu premii.

Premiul I (97 de puncte):

DRIFTING SOUL IN A WORLD OF RAINDROPS

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Drifting Soul in a World of Raindrops – Premiul I

Autori: Trache Cerasela, Ruscu Carmen, Mucu Daniel Mihai. (Prof. coordonator Cioroiu Daniela Carmen).

Premiul al II-lea (90 de puncte):

THROUGH THE RAINDROPS OF LIFE

Through the Raindrops of Life – Premiul al II-lea.

Autori: Mucu Daniel Mihai, Bugeaclău Alexandra, Ruscu Carmen). (Prof. coordonator Cioroiu Daniela Carmen).

Premiul al III-lea (89 de puncte):

WHERE THOUGHTS DWELL

Where Thoughts Dwell – Premiul al III-lea.

Autori: Turcu Diana Beatrice, Bordei Alisa Rebeca, Zaharia Miruna Maria). (Prof. coordonator Tănase Ionela).

În concluzie, concursul «CREO CREARE» a reuşit să păstreze vie creativitatea elevilor chiar şi în această perioadă dificilă pe care o traversăm.

Echipa de imagine a Colegiului Economic Mangalia.


Mangalia News, 29.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply