Site icon Mangalia News

Valerian Șarînga: ‘Români, hai să dăm mână cu mână!’ | Album FOTO de la manifestările din Mangalia, dedicate Unirii Principatelor Române

Valerian Şarînga: ”163 de ani de când Moldova s-a unit cu Țara Românească, formând, astfel, Principatele Unite ale Moldovei și Țării Românești. Anul acesta, 2022, an pe care “Hai să dăm mână cu mână”, pandemia l-a lăsat fără horă, Unirea de la 1859 a fost celebrată, în ciuda vremii, la Mangalia, în prezența unui public destul de numeros și a oficialităților locale. Formatiuni politice, asociatii culturale, unități militare au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor din Piața Unirii, ceremonia încheindu-se printr-o defilare militară, dar și prin oferirea tradiționalei porții de fasole. Până aici, totul frumos. Mai puțin frumos este faptul că și acest an, în care serbăm o unire, ne-a găsit tot mai împovărați și tot mai dezbinați. Români, hai să dăm mână cu mână!

MN: Vă invităm să vizionați și celelalte galerii și albume foto superbe, semnate de Valerian Șarînga, un poet al imaginii, albume publicate de cotidianul online Mangalia News.


Mangalia News, 25.01.2022.


Exit mobile version