Valerian Şarînga: ‘Doamna Tinca Răcaru ne-a adus Unirea, într-o minunată expoziție de costume populare autentice’ [galerie FOTO]

0
1276

   Valerian Şarînga: Într-un colț de țară, la o margine de mare și într-o zi în care toate inimile ar trebui să pulseze patriotism, a fost adusă Unirea! Un suflet mare, animat de o inimă care bate românește în pieptul celei care a dat naștere acestui eveniment, doamna Tinca Răcaru, a reușit să aducă în același loc, la Casa de Cultură din Mangalia, toate zonele folclorice ale țării noastre, într-o minunată expoziție de costume populare autentice, de o valoare inestimabilă.

   La mulți ani, tuturor celor pentru care România nu este doar un teritoriu și pentru care românismul înseamnă, în primul rând, Unitate.

   La mulți ani, tuturor celor pentru care ‘Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română’ nu înseamnă doar un refren, ci o luptă pentru a-i face pe români să se simtă acasă în România lor! 


   Mulțumim, Valerian Şarînga. Întotdeauna, la locul și momentul potrivit! 🙂          Calde mulțumiri, doamnei Tinca Răcaru, păstrătoarea acestor nestemate de artă populară, adunate cu trudă din toate zonele folclorice ale României! Expoziția este dedicată Unirii Principatelor, în Anul Centenarului Marii Uniri!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, Miercuri, 24 Ianuarie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply