Site icon Mangalia News

Proiectul „Turismul de la Marea Neagră – turism european”. Practică în Cipru și Portugalia, pentru elevii Liceului C.A. Rosetti din Constanța

Liceul Tehnologic „C.A.Rosetti” a derulat, in perioada 19 iulie-6 august 2021, mobilitatea proiectului „Turismul de la Marea Neagră – turism european”, cu nr. 2019-1-RO01-KA102-061425, din cadrul Programului Erasmus+, participând cu 19 elevi în Cipru şi 19 elevi în Portugalia, însoţiţi de 5 profesori, specializaţi pe domeniile tehnician în hotelărie şi tehnician în turism.

Parteneri au fost: St. George Hotel Enterprises (Paphos), Rivensco Consulting LTD (intermediar) (Strovolos Nicosia) – Cipru, respectiv Hotel Apúlia (Apulia), Agenţia de turism CávadoTur (Barcelos) şi Associacao Intercultural Amigos Da Mobilidade (intermediar) (Barcelos) – Portugalia.

În cadrul stagiului de practică de 3 săptămâni – cu respectarea regulilor impuse de pandemie, elevii au desfăşurat activităţi specifice industriei hoteliere, respectiv agenţiilor de turism. O experiență binevenită pentru elevi și un model care poate fi aplicat și la hotelurile din Constanța.


Mangalia News, 18.08.2021.


Exit mobile version