Site icon Mangalia News

Fundația Județeană pentru Tineret Constanța își alege noul Consiliu de conducere [CONVOCATOR]

ANUNȚ! Adunarea Generală a Organizațiilor de Tineret din Județul Constanța se va desfășura online, miercuri, 20 ianuarie, începând cu ora 17.00.

Consiliul de conducere al Fundației Județene pentru Tineret Constanța este compus, conform legislației în vigoare, din cinci membri: trei reprezentanți ai Consiliului Județean Constanța și doi reprezentanți din partea organizatiilor de tineret din județul Constanța. În acest sens, în data de 17 decembrie 2020, Consiliul Județean, prin Hotărârea nr. 355, a validat ca reprezentanți din partea instituției pe doamna Ionescu Diana Flavia și pe domnii Frâncu Nicolae-Dragoș și Țuțuianu Marian. Astfel, în cadrul adunării generale, reprezentanții asociațiilor de tineret urmează să își desemneze și ei membrii în conducerea fundației.

Pe această cale, toate organizațiile din județul Constanța care doresc sa participe la alegerea celor doi reprezentanți sunt rugate să trimită la adresa de e-mail: tineretcta@gmail.com, până la data de 20 ianuarie 2021, ora 12.00, următoarele documente: Statutul asociației și Adeziunea la Fundația Județeană pentru Tineret Constanța (model disponbil accesând link-ul https://bit.ly/3qbphaW).

În urma analizării, verificării și validării documentelor transmise, entitățile de tineret vor primi invitația de participare la ședința de alegere a celor doi reprezentanți.


Mangalia News, 16.01.2021.


Exit mobile version