Întâlnirea reprezentanților Organizațiilor Non Guvernamentale din județul Constanța cu conducerea Consiliului Județean Constanța va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin” 

0
784

Întâlnirea oficială a reprezentanților Organizațiilor Non Guvernamentale de pe raza județului Constanța cu conducerea Consiliului Județean Constanța, din data de 25 ianuarie 2021, se va desfășura la o altă locație.

Având în vedere numărul mare de înscrieri ale reprezentanților ONG-urilor, și ținând cont de obligativitatea respectării normelor de distanțare fizică impuse de lege în contextul pandemiei generate de virusul COVID-19, se impune schimbarea locației evenimentului.

Prin urmare, întâlnirea va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ Pentru Tineret “Jean Constantin” din Municipiul Constanța, începând cu ora 11.00.

Vă reamintim faptul că toate Organizațiile Non Guvernamentale care doresc să participe la această întâlnire, pot desemna un singur reprezentant. Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de siguranță epidemiologice în vigoare.


Mangalia News, 23.01.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply