Site icon Mangalia News

Mircea Baniciu, împreună cu Vlady Cnejevici și Teo Boar, adică Mircea Baniciu & Band, concertează la Mangalia, pe 29 aprilie!

‼️S-au pus în vânzare biletele la concertul Mircea Baniciu & Band / Casa de Cultura Mangalia și au preț redus, în PreSale‼️📣Vino să iei parte la o seară minunată de muzică folk, miercuri, 28 aprilie, orele 20:00. Bilete online aici 🎟 https://bit.ly/2IptPXl

Mircea Baniciu, împreună cu Vlady Cnejevici si Teo Boar (membrii ai trupelor: Pasarea Colibri, Mircea Baniciu & Band, Pacifica si Mircea Rusu Band), alcătuiesc trupa Mircea Baniciu & Band. In aceasta formulă interpreteaza cele mai de succes cantece, cum ar fi: Andri Popa, Esarfa în Dar, Tristeti Provinciale, Vara la Țară, Intelegere, Vremuri, Cantecul Ceasornicarului si multe altele!

Miercuri, 29 aprilie 2020, ora 20:00, la casa de Cultură din Mangalia.

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-mangalia-mircea-baniciu-band-53779/
Bilete la casierie: in curand.

IMPORTANT! Preturile biletelor, in ziua spectacolului, vor fi de 60, respectiv 80 de lei, in functie de categoria dorita.

Mircea Baniciu (n. 31 iulie 1949, Timișoara) este un cântăreț și chitarist român. S-a remarcat în muzica românească la începutul anilor ’70, când a devenit solist vocal al formației rock Phoenix.

După fuga colegilor săi din țară, în 1977, începe o carieră solo, timp în care scoate pe piață un LP și 4 albume. În 1992 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, cu care a cântat zece ani, răstimp în care au apărut pe piață 5 albume și un DVD.

În 2002 revine în trupa Phoenix, cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 de ani. În toamna anului 2007, părăsește din nou Phoenix, pentru a-și continua cariera impreuna cu Vlady Cnejevici si Teo Boar.


Mangalia News, 08.03.2020.


Exit mobile version