Mircea Baniciu, împreună cu Vlady Cnejevici și Teo Boar, adică Mircea Baniciu & Band, concertează la Mangalia, pe 29 aprilie!

0
964

‼️S-au pus în vânzare biletele la concertul Mircea Baniciu & Band / Casa de Cultura Mangalia și au preț redus, în PreSale‼️📣Vino să iei parte la o seară minunată de muzică folk, miercuri, 28 aprilie, orele 20:00. Bilete online aici 🎟 https://bit.ly/2IptPXl

Mircea Baniciu, împreună cu Vlady Cnejevici si Teo Boar (membrii ai trupelor: Pasarea Colibri, Mircea Baniciu & Band, Pacifica si Mircea Rusu Band), alcătuiesc trupa Mircea Baniciu & Band. In aceasta formulă interpreteaza cele mai de succes cantece, cum ar fi: Andri Popa, Esarfa în Dar, Tristeti Provinciale, Vara la Țară, Intelegere, Vremuri, Cantecul Ceasornicarului si multe altele!

Miercuri, 29 aprilie 2020, ora 20:00, la casa de Cultură din Mangalia.

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-mangalia-mircea-baniciu-band-53779/
Bilete la casierie: in curand.

IMPORTANT! Preturile biletelor, in ziua spectacolului, vor fi de 60, respectiv 80 de lei, in functie de categoria dorita.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mircea Baniciu (n. 31 iulie 1949, Timișoara) este un cântăreț și chitarist român. S-a remarcat în muzica românească la începutul anilor ’70, când a devenit solist vocal al formației rock Phoenix.

După fuga colegilor săi din țară, în 1977, începe o carieră solo, timp în care scoate pe piață un LP și 4 albume. În 1992 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, cu care a cântat zece ani, răstimp în care au apărut pe piață 5 albume și un DVD.

În 2002 revine în trupa Phoenix, cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 de ani. În toamna anului 2007, părăsește din nou Phoenix, pentru a-și continua cariera impreuna cu Vlady Cnejevici si Teo Boar.


Mangalia News, 08.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply