Site icon Mangalia News

APEL UMANITAR din partea unei enoriașe din Negru Vodă, pentru sprijinirea preotului Damian, care îngrijește 25 de copii săraci

”Sunt o enoriașă a bisericii Sfântul Gheorghe din Negru-Vodă și aș vrea să fac un apel umanitar, pentru ca, din puținul dumneavoastră, să donați hăinuțe, încălțăminte, rechizite, unui om minunat, Preotul Viorel Damian, care, împreună cu Doamna Preoteasă, au grijă zilnic de aproape 25 de copii săraci. De asemenea, are mare nevoie de diferite materiale de construcție – lemn, ciment etc, deoarece se chinuie de ani buni să ridice o Cantină și un Centru social pentru copii… Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, veniți și vedeți cu ochii dumneavoastră cum se zbate acest preot cu har să facă toate acestea. L-am văzut construind, crește păsări de curte, ca să le pună copiilor mâncare pe masă. Doamna Preoteasă gătește pentru acești copii, îi ajută la lecții! Vă pot lăsa numărul de telefon al Preotului, în speranța că sunt mulți oameni cu suflet mare care pot ajuta din puținul lor. Sper să nu se supere pe mine, dar oamenii care au har și bunătate trebuie ajutați!

Cu respect, Teohari Daniela. Doamne Ajută!”

MNCopiii așezământului social Negru-Vodă, cu vârste între 2 și 18 ani, au nevoie de încălțăminte pentru iarnă. De asemenea, orice ajutor constând în haine și alimente este binevenit. Cei care vor să facă un bine, îl pot contacta pe părintele paroh Viorel Damian, la Parohia Negru Voda – 0757203338.


Mangalia News, 10.01.2020. (Vizitați și grupul NegruVodaComunitateOnline).


Exit mobile version