APEL UMANITAR! Donează! Fii generos! Campanie de donații pentru copiii din Secția de Ortopedie a Spitalului Municipal Mangalia

0
1505

❤️ Doneaza! Fii generos! Campanie de donatii pentru copiii din Sectia de Ortopedie a Spitalului Municipal Mangalia! Fii alaturi de mine si daruieste un zambet unui copilas bolnav!

   Leila Memet: Buna ziua, dragii mei! Iata o prima veste minunata! Asa cum v-am obisnuit in ultimii 4 ani, la inceput de an nou, lansez impreuna cu dumneavoastra, prietenii mei din viata reala dar si cea virtuala, de aici de pe Facebook, unde am intalnit si cunoscut oameni milosi, darnici si generosi, o noua Campanie de donatii!

   Vom merge in vizita la Spitalul Municipal Mangalia, Sectia de Ortopedie Copii! Acolo unde, ani de-a randul, am vizitat cu donatii din partea dumneavoastra, copilasii internati cu dizabilitati si malformatii osoase din nastere, care au parte de tratamente si operatii foarte dureroase, pe perioade indelungate de indreptare a lor.

   In trecut le-am dus din partea dumneavoastra gustari sanatoase si fructe, iar in aceasta campanie vom incerca din nou sa facem acelasi lucru, sa le sclipeasca ochisorii de bucurie, copiilor minunati din aceasta sectie!

   Si acum iata despre ce gustari zic: biscuiti, cornuri, covrigei, cereale, lapte, iaurturi naturale sau cu fructe, banane, mere, portocale! Daca doriti sa fiti alaturi de mine in aceasta Campanie de Donatii, in care sa facem ca ochisorii catorva copilasi sa sclipeasca de bucurie, va astept cu mare drag!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

   A doua veste minunata este ca in aceasta Campanie vom primi in dar 3 carucioare pentru persoanele cu dizabilitati, trimise tocmai din Italia de un om bun si darnic, care face asta pentru ajutorarea semenilor sai, el insusi aflandu-se in aceeasi situatie, in urma unui accident nefericit! Iata, asadar, cum, om cu om, ne adunam si punem mana de la mana, sa facem bine celor mai necajiti din jurul nostru!

   Propun ca bugetul alocat unui copil să nu treacă de 15 lei, bani cu care dorim sa daruim fiecarui copilas cate o punga cu aceste gustari din partea dumneavoastra! Ce inseamna pentru noi 15 lei? Daca doriti sa donati 15 lei, sa faceti parte din Campanie si sa ajutati copiii carora le trebuie suplimente de hrana (dar și jucarii nu neaparat noi, rechizite, carti de povesti si de colorat, daca aveti in plus si puteti dona).

  Va astept sa ma contactati la telefon 0720 714 734. Ma inclin în fața dumneavoastră.

   Voie buna tuturor si multa sanatate! Asa sa ne ajute Dumnezeu pe toti!

   Leila Memet, 20.01.2018.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply