Renumitul bucătar Adi Hădean a deschis o cantină socială în Mamaia, care va avea beneficiari din localităţile Albeşti şi Negru Vodă

0
1647

farmec.ro
carturesti.ro%20

120 de persoane cu venituri reduse primesc zilnic o masă caldă, în cadrul proiectului Solidar Social. Asociaţia renumitului chef Adi Hădean a deschis, săptămâna aceasta, la Constanţa, o nouă cantină umanitară, care va deservi beneficiari din localităţile Albeşti şi Negru Vodă. Acţiunea se desfăşoară la Restaurantul Apus de Soare, din incinta Hotelului Scandinavia din Mamaia.

„Suntem aproape de borna de un an a proiectului Solidar Social şi mă bucur tare mult că reuşim să multiplicăm puterea binelui. La Constanţa, vom pregăti zilnic 120 de porţii pentru familii din categorii defavorizate, oameni care altfel nu ar fi avut acces la o masă caldă. Implicarea voluntarilor, susţinerea oferită de sponsori şi donatori, alături de incredibila energie a celor din echipa asociaţiei fac posibilă această schimbare de paradigma socială”, a declarat chef Adi Hădean.

Solidar Social este un proiect umanitar iniţiat de Asociaţia Adi Hădean la începutul pandemiei. Acţiunile sunt susţinute cu ajutorul mai multor sponsori, prin donaţii şi voluntariat. (sursa: cugetliber.ro).


Mangalia News, 14.03.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply