Site icon Mangalia News

IMPRESII de la Campionatul National de baschet juniori – U 14 feminin

CINSTE, ÎNVINGĂTORILOR, ONOARE ÎNVINȘILOR!

Sâmbătă dimineata, cu incepere de la ora 10 si 30 de minute, in Sala de Sport a Scolii Gimnaziale Nr.1 din Mangalia, in cadrul Grupei 2 a Campionatului National de Baschet juniori U14 feminin, s-a disputat o frumoasa partida intre formatiile ACS MC BALL Mangalia, antrenor domnul profesor Mugurel Lepadatu si CSS Nr.1 PHOENIX Constanta.
Din pacate pentru fetele noastre, dupa o lupta sportiva disputata cu daruire de ambele parti, invingatoare a iesit echipa oaspete, cu scorul de 47-34, la pauza mare 22-16, care si-a asigurat astfel in clasament cele doua puncte puse in joc!
   Din formatia ACS MC BALL Mangalia s-a remarcat purtatoarea tricoului cu numarul 10, coordonatorul de joc, Elena COZMA, care este si capitanul echipei!
   Din Grupa a doua a Campionatului National de Baschet juniori U14 feminin, pe langa cele doua formatii care s-au intrecut azi la Mangalia, mai fac parte echipele: ACS Champions, Sportul Studentesc Bucuresti si ACS Admar Costinesti-Buc.
   In etapa viitoare, care se va disputa sâmbătă, 08.10.2016, fetele noastre se vor deplasa la ACS Champions. Le uram succes!
   Duminică,  2 octombrie, cu incepere de la ora 10 si 30 de minute, tot in Sala de Sport a Scolii Gimnaziale Nr.1 din Mangalia, in cadrul Campionatului National de Baschet juniori U13 masculin, se va disputa partida dintre echipele ACS MC BALL Mangalia si ACS Axiopolis Cernavoda.
   Echipa de juniori U13 baieti a Mangaliei face parte din Grupa 5 a Campionatului National de Baschet, alaturi de formatiile: CSS Tulcea, CSS PHOENIX Constanta, CS FLY OC Constanta, ACS AXIOPOLIS Cernavoda si ACS TOYIN Constanta!
   Va invitam la sala, sa-i incurajam pe baietii Mangaliei!
   FORZA, ACS MC BALL MANGALIA!
 A transmis corespondentul nostru Marin Tănase.

Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


Exit mobile version