Site icon Mangalia News

Primarul Radu Cristian, în direct, despre Creșa din Mangalia

Bună ziua!

La începutul acestei săptămâni, odată cu debutul noului an școlar, am fost prezent la Creșa din orașul nostru, unde s-a reamenajat un corp de clădire, parte din lucrări fiind executate cu ajutorul Armatei SUA.

Astfel, au fost efectuate reparații la sistemul de iluminat din interior, a fost schimbată întreaga instalație termică și sanitară, precum și tevile și canalul termic din exterior.

De asemenea, la exterior s-a realizat izolația termică a clădirii, igienizarea spațiului din zona adiacentă Creșei, s-a construit o rampă de acces cu bară de protecție din inox, a fost reparată terasa și a fost închis balconul cu sistem termopan.

La interior, clădirea a beneficiat de renovarea și dotarea cu obiecte sanitare noi pentru două băi, dar și de înființarea altor două băi noi, adaptate pentru copii de la 0 la 3 ani.

Trei dormitoare pentru grupa 1-4 ani au fost complet mobilate cu pătuțuri, inlcusiv perne, lenjerii, saltele fibre. Un dormitor pentru grupa 0-1 ani a fost complet mobilat cu pătuțuri cu margini anticădere, perne spumă de memorie anti-reflux, seturi lenjerii cu protecție laterală, salteluțe noi.

Pe lângă toate acestea, copiii se vor putea bucura de 4 camere de joacă și servit masa, amenajate cu mobilier nou, specific, dar și de două spații de joacă, dotate cu piscine cu bile, covor spumă anti-lovire și televizoare noi LCD.

Datorită aceastor reamenajări, Creșa are acum capacitate pentru 80 de locuri, între care, pentru prima dată, se înființează o grupă de sugari, 0-1 ani.

În continuare, vă prezentăm imagini înainte și după lucrările de modernizare.

(Mai mult, pe profilul de fb. Radu Cristian). Miercuri, 14 sept.2016.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


 

 

Exit mobile version