Primarul Radu Cristian, în direct, despre Creșa din Mangalia

0
1409

farmec.ro
carturesti.ro%20

Bună ziua!

La începutul acestei săptămâni, odată cu debutul noului an școlar, am fost prezent la Creșa din orașul nostru, unde s-a reamenajat un corp de clădire, parte din lucrări fiind executate cu ajutorul Armatei SUA.

cresa1

Astfel, au fost efectuate reparații la sistemul de iluminat din interior, a fost schimbată întreaga instalație termică și sanitară, precum și tevile și canalul termic din exterior.

cresa2cresa6

De asemenea, la exterior s-a realizat izolația termică a clădirii, igienizarea spațiului din zona adiacentă Creșei, s-a construit o rampă de acces cu bară de protecție din inox, a fost reparată terasa și a fost închis balconul cu sistem termopan.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

cresa11

La interior, clădirea a beneficiat de renovarea și dotarea cu obiecte sanitare noi pentru două băi, dar și de înființarea altor două băi noi, adaptate pentru copii de la 0 la 3 ani.

cresa3

Trei dormitoare pentru grupa 1-4 ani au fost complet mobilate cu pătuțuri, inlcusiv perne, lenjerii, saltele fibre. Un dormitor pentru grupa 0-1 ani a fost complet mobilat cu pătuțuri cu margini anticădere, perne spumă de memorie anti-reflux, seturi lenjerii cu protecție laterală, salteluțe noi.

cresa5

Pe lângă toate acestea, copiii se vor putea bucura de 4 camere de joacă și servit masa, amenajate cu mobilier nou, specific, dar și de două spații de joacă, dotate cu piscine cu bile, covor spumă anti-lovire și televizoare noi LCD.

cresa9

Datorită aceastor reamenajări, Creșa are acum capacitate pentru 80 de locuri, între care, pentru prima dată, se înființează o grupă de sugari, 0-1 ani.

În continuare, vă prezentăm imagini înainte și după lucrările de modernizare.

(Mai mult, pe profilul de fb. Radu Cristian). Miercuri, 14 sept.2016.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


 

 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply