Site icon Mangalia News

Propunere: FESTIVAL AL BERII, la Mangalia sau la Neptun

OZZY MENABIT, consilier municipal:

“Deoarece suntem sărăcuți în evenimente pe timpul verii, eu propun un FESTIVAL AL BERII la Mangalia. Sau la Neptun.

Zic așa:

Am experiența unor festivaluri, evenimente publice, care au devenit tradiții și încă se mai țin în orașe mai mari decât Mangalia.

Reamintesc LIBERTY PARADE, care mai întâi s-a numit LOVE PARADE – a pornit împreună cu Cristi Nițu de la Radio21 și cu brand managerul de atunci de la Absolut Vodka; reamintesc FOLK YOU care a început cu o scena construită din scânduri nefinisate dupa o sticla de Stalinskaya, noaptea pe plajă, împreună cu Pitiș, Fly (Marius Tucă) și Nașu’ (meu); reamintesc MASTERS OF HOUSE MUSIC, 4 zile non-stop de muzica de club în RomExpo, cu o participare de 30.000 persoane per total, realizat in co-sponsorizare cu Winston.

Compania pe care am construit-o (in anii 2000) a organizat si festivaluri de bere, care în timp au devenit tradiții.

“Organizatorii festivalului sunt cel mai mare importator independent de bere germană din România, Liquid Group, Restaurantul “La Jăratic” şi Beer&Fun Events, în parteneriat cu Europa FM, Prosound Solutions, Loud Music, Primăria Sectorului 6 şi Centrul Cultural European al Sectorului 6. Parteneri media în acest proiect sunt FHM, BEERocracy şi berigermane.ro.
În cadrul Deutsches Bierfest se va amenaja un cort uriaş cu o capacitate de peste 2.000 de persoane, adus direct din Germania, similar cu cele utilizate de berăriile germane la Oktoberfest.”

Know-how avem, relații în domeniu avem, pe furnizori ii cunosc, parteneri media avem, ce ne lipsește să se concretizeze?”

(Foto: exemplu de afiș de festival organizat in 2007).

 Menabit Ozzy în Vot de responsabilizare consilier, 02.07.2016.


Exit mobile version