Menabit Ozzy: CL Mangalia, ultima ședință ordinară pe 2017

0
1185

La alegerile locale, PSD a fost singurul partid care a oferit locuri eligibile pe lista de candidați unor reprezentanți ai societății civile, pentru consiliile locale sau consiliile județene. Conducerile organizațiilor județene de partid și-au asumat acest demers.

Comunicatul de presă al PSD, Organizația Județeană Constanța:
“A fost cooptat în PSD – și i s-a oferit un loc de consilier pe lista PSD Mangalia – domnul Ozghiun Menabit, un reprezentant de marcă al societății civile. A contat pentru noi faptul că domnul Menabit a reușit impunerea la Mangalia a unor proiecte benefice populației. PSD îi oferă domnului Menabit șansa ca, o dată ajuns consilier local, să poată continua demersurile sale benefice cu și mai multe șanse de succes, fiind chiar în interiorul forului unde se iau deciziile pentru Mangalia.”
Prin aceste două hotărâri, PSD Constanța vrea să dea un semnal că a demarat un proces de înnoire care va continua și după alegeri prin cooptarea tuturor cetățenilor onești și energici, care vor să se implice în treburile localităților din acest județ.
(Observator).

TIMISOARA. Candidatul PSD pentru primaria Timisoara, Florin Birsasteanu, vrea sa ofere doua locuri societatii civile pe lista PSD pentru Consiliul Local Timis.
”Doua locuri oferim societatii civile intr-un mod democratic pe liste, pe locuri eligibile pentru ca aceasta societate civila care are atatea idei bune sa isi poata exprima dorintele si nazuintele.’ a declarat Birsasteanu.
Candidatul PSD la Primaria Timisoara spune ca cele doua locuri vor fi printre primele 10 pe lista candidatilor, lista care va fi finalizata pana la limita termenului legal”.
(Opinia Timișoarei).

Înțelegerea mea cu conducerea Organizației PSD a județului Constanța a fost să continui demersurile pentru binele municipiului, din poziția de consilier local. Nicidecum să fiu redus la tăcere.

Jurământul pe care l-am depus oficial la investirea mea:
“Jur sa respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea, pentru binele locuitorilor municipiului Mangalia.”

Dacă Organizația PSD a județului Constanța, fiind forul care validează listele de consilieri locali, consideră că nu mai lupt pentru binele cetățenilor municipiului Mangalia, poate oricând să-mi retragă sprijinul politic și să mă excludă din Consiliul Local. Ori poate să mă excludă dacă aduc atingere imaginii PSD, prin condamnare penală sau fapte sociale reprobabile.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Consider că am confirmat înțelegerea, activitatea mea din consiliul local a adus un plus de imagine pentru PSD. Confirmarea vine de la cetățenii Mangaliei, cu care am ținut legătura în permanență, atât prin întâlniri cu ei, cât și în mediul online. Sunt singurul consilier local care a ținut audiențe publice.

Cât timp voi fi membru al Consiliului Local îmi voi respecta jurământul depus în fața cetățenilor Mangaliei, voi respecta înțelegerea pe care am avut-o cu conducerea județeană a PSD, atunci când, la propunerea de a mi se oferi loc eligibil din partea PSD, am acceptat cu condiția ca nimeni să nu încerce să mă reducă la tăcere, când ceea ce fac este spre binele cetățenilor și al municipiului Mangalia. În continuare, consider că politica se face pentru oameni, nu pentru interesele personale a celor aleși prin vot să reprezinte cetățenii.

Aceasta este declarația mea publică, înainte de a intra în ultima ședință ordinară a Consiliului Local pe anul 2017. Cu toată strădania unor facțiuni politice pentru a mă elimina din Consiliul Local, în 2017 nu au reușit. Interesele Mangaliei și ale cetățenilor ei sunt mai importante pentru mine, decât interesele personale ale oricărui membru al unei facțiuni politice, oricare ar fi aceasta.

(N.r: Acestea sunt considerente personale ale domnului Menabit Ozghiun, în calitate de consilier local PSD).

Sursa: Menabit Ozzy, Fb. (Foto: arhivă).


Mangalia News, 20.12.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply