Site icon Mangalia News

Galerie FOTO: Comuna Limanu are un nou primar: Gheorghe Daniel GEORGESCU

limanu_daniel_georgescu_primar1 (Small)
     “Mulțumesc tuturor pentru suportul pe care mi l-ați oferit, pentru încrederea pe care ați investit-o în mine! A fost o campanie lungă și istovitoare, dar comuna noastră merită fiecare strop de efort. De-alungul campaniei m-ați primit în casele și curțile dumneavoastră, mi-ați vorbit despre problemele din comuna noastră, mi-ați demonstrat dacă mai era nevoie, că oamenii din comuna Limanu merită tot ce e mai bun la nivel de administrație. Mi-ați dat responsabilitatea de a conduce destinele comunei pentru următorii patru ani și pentru asta vă mulțumesc și vă promit că nu voi dezamăgi.

     În curând ne vom pune pe treabă, pentru că sunt atât de multe de făcut și vreau ca la finalul celor patru ani de mandat ce mi s-au încredințat, să demonstrez că, dacă se vrea, Se Poate face treabă, Se Poate să avem o comună de care să fim mândri, Se Poate să devenim o comună cu adevărat europeană. 

Vă mulțumesc încă o dată și, haideți să lucrăm împreună, pentru a avea comuna pe care o merităm!”
     Vă garantez, alături de echipa mea, că vom duce Limanu – 2 Mai – Vama Veche – Hagieni doar înainte și vom face o schimbare totală în modul de a conduce comuna.

     Nu facem concesii trecutului. Inclusiv decizia privind noul viceprimar va ține cont de această promisiune: mergem înainte pe un drum nou, cu oameni noi.

     Vă multumesc pentru incredere. Vom arăta că Se poate și că ne vom respecta toate promisiunile!
Gheorghe Daniel Georgescu,
Primar al comunei Limanu – 2 Mai.
(Galeria foto completă, aici: #‎SePoate #‎Limanu #‎2Mai).

MangaliaNews.ro, 25.06.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


Exit mobile version