Site icon Mangalia News

OMUL ANULUI 2015 ÎN FORŢELE NAVALE. Emilia DABU și Alexandru GHINEA, printre cei nominalizati

omul-anului-2015-fortele-navale-romane (Small)

Concursul „Omul anului 2015 în Forţele Navale” a ajuns la final, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii care va avea loc sâmbătă, 7 mai, la Sala de festivităţi a Forţelor Navale din Constanţa.

Realizările personalului din Forţele Navale, în anul de instrucţie 2015, sunt dedicate memoriei eroilor români care şi-au jertfit viaţa în Primul Război Mondial, la împlinirea unui veac de la intrarea României în această conflagraţie.

Peste 140 de concurenţi s-au înscris în competiţie, iar juriul acestei ediţii a desemnat următorii finalişti:

Pentru recompensarea acţiunilor realizate de personalități din afara sistemului militar, care au contribuit la promovarea valorilor marinăreşti, la Secţiunea „Alături de Forţele Navale”, juriul a nominalizat următoarele persoane: Bogdan BULBEŞ, producător general Digi24 Constanţa, Emilia DABU, poet, Alexandru GHINEA, pictor, Bogdan-Şerban IANCU, producător TVR1 şi Nicolae MELINESCU, scriitor şi jurnalist.

Evenimentul este produs în colaborare cu Societatea Română de Televiziune şi va fi difuzat, în direct, sâmbătă, 7 mai, în intervalul orar 17.10-18.40, pe canalele TVR1şi TVR HD.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook








Exit mobile version