Liana Naum, finalistă a concursului „Omul anului 2020 în Forțele Navale”, a primit Medalia aniversară „Forțele Navale Române – 160 de ani în serviciul Patriei”, alături de alți doi rezerviști

0
811

farmec.ro
carturesti.ro%20

Liana Naum: ”Ziua de 25 mai 2021 a fost specială, pentru mine. De aceea, imi permit să o împărtășesc cu prietenii. Astfel, am avut plăcuta surpriză să fiu invitată în Sala de conferințe a Statului Major al Forțelor Navale, la ceremonia de premiere a finaliștilor Concursului „Omul anului 2020 în Forțele Navale”.

Surpriza, de fapt, a venit odata cu premierea a 3 rezervisti: Cdor (r) Marian Mosneagu, Cdor (r) Ionel Preda si eu, bucuria de a primi Medalia aniversară „Forțele Navale Române – 160 de ani în serviciul Patriei”, oferită în avanpremieră la Ziua Rezervistului Militar, de contraamiralul Mihai Panait, pentru ”dezvoltarea a numeroase proiecte transfrontaliere romano-bulgare, la care au participat numerosi militari activi, in rezerva si retragere din spatiul dobrogean al Romaniei si Bulgariei, prin care au fost consolidate legaturile dintre asociatiile socio-profesionale ale rezervistilor din cele doua state si au fost promovate valorile si traditiile Marinei Militare Romane”.

Se cuvine sa multumesc Statului Major al Fortelor Navale, care a sprijinit mereu acest demers, camarazilor mei rezervisti, pentru cei 10 ani in care am initiat, organizat si continuat acest proiect impreuna; prietenei mele, dr. Iordanka Stoeva din Sabla, Bulgaria si Mr (r) Emil Todorov, presedintele rezervistilor bulgari din Sabla; o multumire cat o viata impreuna, este pentru sotul meu, Cdor (r) Naum Dumitru, fara de care nu as fi cunoscut Dobrogea si nici marea familie a marinarilor militari”.


Mangalia News, 29.05.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply