Site icon Mangalia News

Sorin Mihai solicită stoparea lucrărilor la zidul de pe Aleea Teilor

zidul-faleza-mangalia-foto-george-balaur

Sorin Mihai: Pierderea banilor din proiectul cu fonduri europene împovărează bugetul local, dar Aleea Teilor nu poate rămâne așa cum este acum, cu pământ răscolit și copaci desțeleniți. Trebuie să se finalizeze lucrarea, pentru că începe sezonul, înțelegem acest lucru.

Ceea ce nu mai putem accepta este lipsa de transparență în luarea deciziilor. S-a hotărât să se construiască un zid pe faleză, care afectează imaginea Mangaliei. Construcția este inestetică, din beton, iar înălțimea zidului nu se justifică. Mai mult decât atât, informațiile despre proiect nu sunt clare. Banii noștri sunt cheltuiți fără ca nimeni să ne spună ce se va face acolo.

Înălțimea zidului este ba de 120 de centimetri, ba de 80 de centimetri. Partea finisată are 1,20 metri. Dacă ar fi cum spune managerul de proiect, Cristian Popa, că la final va avea 80 de centimetri înălțime, ar însemna că 40 de centimetri din partea finisată se vor îngropa. De ce?

Consilierii locali acuză, la rândul lor, această construcție. Le solicităm atât lor, cât și managerului de proiect să ne pună la dispoziție detalii care să ne lămurească ce se dorește a se construi și cum va arăta. Nu înțeleg, totuși, cum a fost aprobat acest proiect de către consilierii locali, fără să aibă documente pe care să ni le prezinte ei înșiși acum.

Solicit oprirea construirii zidului aflat în construcție pe Aleea Teilor din Mangalia, până la momentul la care ni se vor da informații clare cu privire la ce se întâmplă acolo.

Lipsa transparenței decizionale și acuzațiile fără argumente nu fac decât să alimenteze o stare tensionată și să afecteze și mai mult imaginea Mangaliei, ajunsă subiect de scandal în media.

Sorin Mihai, 21.03.2016.


 

Exit mobile version