Site icon Mangalia News

CIVICE – Ati distrus orașul, domnilor edili!


“Consilierii ar trebui votați după culoarea politică a primarului. Altfel vom asista la războaie în Consiliul Local, vor consuma efort pe circ și războaie, în loc să facă ceva. Proiectele pe bani europeni au ajuns să fie plătite din bugetul local, efect al războiului politic. Dacă erau propuse de la început din bugetul local, nu se acceptau proiectele, pentru că sunt alte lucruri mai serioase de făcut.

      De acest fiasco al anului 2015 sunt vinovați toti consilierii și primarul, cei care au propus, cei care au aprobat si cei care nu au verificat execuția. Faleza noastră arată ca la război!

      Spre deosebire de restul țării, noi avem marea. Să te plimbi pe Aleea Teilor – posibil cea mai veche stradă din Mangalia – este caracteristica Mangaliei, este o plăcere și beneficiul de a trăi, a locui, în Mangalia. Toti cetățenii doresc să fie reamenajată până la vară, altfel am distrus turismul.

      Am pierdut Șantierul Naval (peste 1 milion de euro încasări taxe), acum pierdem și bruma de turism care a mai rămas… Toti se gândesc la Aleea Teilor, pentru la vară… Pentru că știm că turismul este în beneficiul cetățenilor Mangaliei.

      De ce mi-ati stricat faleza?

      Pe vremea copilăriei mele, mergeam să ne plimbăm sau să ne jucăm „pe faleză” (Aleea Teilor)… De ce mi-ati stricat-o??

      Nu întreb doar primarul – el nu știe ce înseamnă – probabil, „pe faleză”, ci mai mult pe consilierii locali.

      Adevărul constă în cifre.

      Realizările se calculează în cifre. Iată realizările acestor edili:

      Adevărul e în cifre, ele ne arată „realizările”. Care sunt atât de negative, după mandatul ăsta de consilieri și primar, încât au falimentat orașul!

      Iar acum, la alegeri, fiecare se prezintă capabil. Ar trebui ca cel care candidează să semneze un Contract cu orașul, cu penalizări financiare, dacă nu îl respectă. Dacă nu face ceea ce promite, plătește, sau, la pușcărie! Să vedem, se mai înghesuie la candidatură?
Iar cetățenii votează astfel proiecte, nu oameni. Nu pe cine e mai celebru, ci pe cine e mai capabil!

      Ati distrus orașul, domnilor edili!”

      OZZY MENABIT, cetățean mangaliot.


(Comentariu la articolul Sondaj-dintre-candidatii-anuntati-pana-acum-pe-cine-ati-alege-ca-primar-al-Mangaliei?, publicat cu acceptul semnatarului).


Mangalia News, Vineri, 26.02.2016.


Exit mobile version