Site icon Mangalia News

Primăria Mangalia a primit un premiu de excelență pentru absorbția fondurilor europene

Radu Cristian, primarul Mangaliei, pe Facebook:

“Bună ziua, dragi prieteni !

La acest început de an am primit o veste bună de la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Est, care a oferit Primăriei Mangalia un premiu de excelenţă pentru absorbţia fondurilor europene. Este o recunoaştere a meritelor colegilor mei, care au lucrat permanent în ultimii ani pentru a atrage cât mai mulţi bani europeni, în oraşul nostru. Profit de această ocazie să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în realizarea şi implementarea acestor proiecte.

Totuşi, nu pot să nu remarc, cu tristeţe, că în timp ce noi facem eforturi pentru modernizarea Mangaliei, cu fonduri UE, consilierii locali PSD blochează proiectele europene, din motive exclusiv electorale. Nu vor să înţeleagă că aceste investiţii (de ex. parcul de pe locul fostei staţii de betoane COMCM) nu sunt nici ale mele nici ale lor, ci sunt ale oraşului şi vor râmâne aici zeci de ani, indiferent de culoarea politică a aleşilor locali.

Tocmai de aceea, eu vreau să asigur locuitorii Mangaliei că voi face tot ce depinde de mine pentru a finaliza proiectele începute cu bani europeni şi care sunt atât de necesare în dezvoltarea oraşului nostru.

Va doresc un sfarsit de saptamana excelent !”

Parcul Evergreen, Mangalia – proiect.


 Sâmbătă, 9 ianuarie 2016.



Exit mobile version