Site icon Mangalia News

Competiții ecvestre de toamnă la Hipodromul Mangalia

herghelia-mangalia

ARENA EQCVESTRIA, cu sustinerea Directiei de Crestere, Exploatare si Ameliorare a Cabalinelor are placerea de a va anunta redeschiderea Hipodromului Mangalia pentru sustinerea constantă a curselor de trap, de galop si a concursurilor calare.

In urma reamenajarilor realizate aici, complexul sportiv Hipodrom Mangalia din cadrul Hergheliei Mangalia dispune de infrastructura necesara pentru a ne ridica la un nivel competitional ca sa putem oferi publicului iubitor de cai posibilitatea de a admira competitiile hipice si de a-si sustine favoritii.

Cu aceasta ocazie avem deosebita placere sa anuntam prima reuniune de trap si de galop pe Hipodromul Mangalia, 12-13 septembrie 2015, la care sunt asteptati sa participe concurenti din Romania, Bulgaria si Franta.

PROGRAM

Pe durata celor doua zile veti putea admira si colectii de masini de epoca, prezentare masini de lux, expozitii de pictura, fotografie, expozitii de harnasamente si echipamente de echitatie, expozitie si defilari de trasuri si concursuri culinare, expozitii de uniforme militare, degustari de vinuri si vor fi deschise terase unde vizitatorii se pot delecta cu spectacolele Arena Eqcvestria.

Atat sambata cat si duminica, vizitatorii vor avea acces la grajduri si la intregul complex al Hipodromului Mangalia, la antrenamente, spectacole si concursuri variate, plimbari de agrement calare si cu trasura, cursuri de echitatie.

Sambata 12.09.2015

Duminica 13.09.2015

Program spectacole ecvestre:

Pret bilet acces : 20 lei/adult; 10 lei copii.

Sursa: mangalia.tv/, 09.09.2015.

Exit mobile version