Site icon Mangalia News

Social democrații din Mangalia nu mai vor dezbinare în țară

Mesaj de unitate

Peste 300 de membri și simpatizanți din Mangalia ai PSD au transmis, vineri seară, un mesaj de unitate și au spus că au format o oaste care se va aduna în jurul lui Victor Ponta în campania acestuia de a-i uni pe românii de pretutindeni.

MITING

Peste 300 de membri și simpatizanți din Mangalia ai PSD au umplut vineri seară, până la refuz, Casa de Cultură din localitate, unde a avut loc un miting de susținere a candidatului social democrat la Președinție, Victor Ponta. Îndemnul prezidențiabilului PSD de a-i uni pe toți românii de pretutindeni a fost urmat și de social democrații, foști și actuali, din Mangalia, care au uitat de divergențele din trecut și şi-au unit forțele pentru obținerea unui scor cât mai bun la alegeri.

Semnalul de luptă a fost dat de președintele organizației locale a PSD, Zanfir Iorguș, care a spus că la Mangalia s-a format o oaste nouă, una care va aduce schimbarea atât pe plan local, cât și în țară. Primul hop, a spus Iorguș, este alegerea lui Ponta ca președinte al României, după care noua echipă a PSD Mangalia se va pregăti pentru bătăliile electorale din 2016, când vor avea loc alegerile locale și parlamentare.

”Am lăsat orgoliile deoparte și am format o nouă mare familie social democrată. Vom face una dintre cele mai puternice organizații din județ, unde și-au găsit loc de la simpli muncitori până la intelectualitatea locală”, a punctat Iorguș.

El a fost completat de secretarul executiv al organizației județene Constanța a PSD, Cristinel Dragomir, care a spus că Victor Ponta merită să fie ales președinte pentru că e singurul premier din ultimii 10 ani care a făcut ceva pentru pensionari și cei nevoiași. ”Simt că suntem câștigători, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne demobilizăm”, a subliniat Dragomir.

Mai mult, în telegrafonline.ro, 25.10.2014.

Exit mobile version