Site icon Mangalia News

Vamaioții adevărați preferă statul la cort în locul hotelului

sandalandala_vama_veche

Mai mulți tineri au venit în Vama Veche împreună cu copiii.  Imediat ce au pus piciorul în campingul Sandalandala din stațiune, și-au montat cortul.

„Noi nu mergem de obicei la cort, dar ne-au făcut așa o prezentare frumoasă că ne-am zis: dar, hai să încercăm! L-am descoperit de 1 Mai, când doar ne-am uitat de afară că încă nu era nimic aici și, de atunci, venim în fiecare week-end aici!“, spun tinerii.

Mulți dintre turiștii care ajung în acest loc spun că aici găsesc relaxarea  de care au nevoie în vacanță.

„Noi ne simțim minunat! E perfect, mi se pare, aici! Atmosferă muzică, felul în care arată… fără cuvinte! Fiecare cu cortul lui! Am mai fost și la alte campinguri și ăsta e curat!“, a spus un alt turist.

Cine nu are cort, poate închiria unul. Prețurile sunt cuprinse între 80 și 160 de lei pe noapte.

„Campingul nostru este, în primul rând, un loc cu o cultură proprie! Un mediu de socializare, de relaxare, un mediu în care te simți în siguranță!“, a declarat Georgiana Buzgaru, recepționeră Sandalandala.

Vamaioții au multe alternative de cazare, fie într-un  camping, fie într-un hotel sau pensiune.  Dar cei mai mulți aleg să își instaleze cortul chiar pe plajă, pentru a simți mirosul sărat al valurilor cât mai aproape.

Mai mult, pe http://www.reporterntv.ro/stire/vamaiotii-adevarati-prefera-statul-la-cort-in-locul-hotelului

Luni, 21 iulie 2014.

Exit mobile version