Site icon Mangalia News

PASĂREA ROCK, cu Baniciu, Kappl şi Ţăndărică, un nou proiect pe piaţa muzicală

Formaţia Pasărea Rock, un proiect muzical semnat de Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, cărora li s-au alăturat Vlady Cnejevici, Teo Boar şi Cristi Gram, a fost lansat marţi la sediul Institutului Cultural Român din Bucureşti.

 

“Ne-am adunat într-un super grup care să ne facă plăcere atât nouă, cât şi publicului. Încercăm să facem un lucru frumos. (…) Nu este o lansare a unei trupe sau a unui album, este o lansare a unui grup de prieteni care au în spate o carieră”, a spus Ovidiu Lipan Ţăndărică. Potrivit acestuia, genul pe care formaţia îl va aborda “va fi un rock-folk cu rădăcini româneşti”.

Mircea Baniciu a afirmat că “reconstituirea” grupului se impunea de mai mulţi ani şi, chiar dacă nu a fost posibilă refacerea legendarei trupe Phoenix, cei care s-au implicat în proiectul Pasărea Rock vor încerca “să ducă mai departe” ceea ce s-a început în anii ’70.

 Vă invităm să citiţi mai mult aici:

http://www.agerpres.ro/media/index.php/cultura/item/256122-Pasarea-Rock-cu-Baniciu-Kappl-si-Tandarica-un-nou-proiect-pe-piata-muzicala.html

Exit mobile version