Site icon Mangalia News

Pilotul Emil Ghinea, multiplu campion național la viteză în coastă, a dominat ziua de Sâmbătă de la Cupa Mediașului 2023 [VIDEO, LIVE]

Cupa Mediașului 2023, start cu 55 de piloți! 

Cupa Mediasului 2023, prima etapă din Campionatul National de Viteză în Coastă, se desfășoară în weekendul 20-21 Mai 2023.
Lista de înscrieri, harta, programul, transmisiunea LIVE, se pot vedea pe pagina noastră dedicată -> CNVC Medias. Click pe foto:

Emil Ghinea (Norma M20F), a reusit sa obtina cel mai bun timp a zilei de Sambata la prima etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta, Cupa Mediasului.
Etapa se desfasoara in acest weekend, 20-21 Mai 2023, pe un traseu in lungime de 3,1 km, adunand la start 64 de concurenti intr-un final, fata de 55 de concurenti, asa cum am prezentat in articolul precedent cand era disponibila doar lista provizorie publicata cu o zi inainte de eveniment.
In dimineata zilei de Sambata, concurentii au avut la dispozitie trei urcari de recunoastere a traseului, manse in care Mangaliotul a reusit sa obtina cel mai bun timp, 1 minut si 31,516 secunde, obtinut pe ultima urcare. Al doilea timp i-a revenit brasoveanului Octavian Ciovica, acesta pilotand modelul Radical SR8, cronometrul fiind oprit la 1 minut si 33,178 secunde. (Mai mult, pe fanrally.ro).


Pilotul Emil Ghinea, originar din Mangalia, multiplu campion național la viteză în coastă, ne transmite acest mesaj de la Mediaș:
„Bună dimineața.
CNVC Cupa Mediașului!!!”
#DAMEN
#VISITMANGALIA #RIVIERASUDULUI
#GPPdezvoltare #TCEHOLDING
#NOVUMBYTHESEA #LAPP
#JULIANGODFREYENGINEERING #ASNU
#HappyDoner #RAVENOL
#DENTAMAREXCLUSIVE #SCCUCOR
#GiftIdea #RSMotorsport
#ANDUDESIGN #SABLARECONSTANTA
#GP24 #HOTELCORSA
Partener media: #MangaliaNews.


fanrally.ro: Cinci modele de Categoria I la start.

După ghinionul de la Râșnov, Emil Ghinea, a reușit să repare modelul Norma M20FC, venind la Mediaș cu gândul la victorie. Pilotul din Mangalia va avea adversari puternici si aici, campionul en-titre de anul trecut, Octavian Ciovică, pilotează Radicalul SR8, în căutarea unei noi victorii. […]

Sâmbătă, 20 mai, concurenții au de efectuat cinci urcări, trei dintre ele sunt manse de recunoașteri si două de antrenamente cronometrate.

Ziua de concurs propriu-zisă este Duminică, 21 mai. Cei 55 de concurenți au la dispoziție patru urcări, primele două manșe fiind de recunoașteri, urmate de cele două de concurs, programate la ora 13:15, respectiv ora 17:00.

MN: Noi suntem alături de Emil și de echipa sa, îi mulțumim și-i urăm succes în toate competițiile de motorsport la care participă. Hai, Emil! Îți ținem pumnii! Vei reuși!

Mangalia News, 20.05.2023.


Exit mobile version