Cupa Mediașului – EMIL GHINEA, PE PRIMUL LOC, cu un avans de 8 secunde față de locul 2! Totul, LIVE, pe Mangalia News! Emil Ghinea, King of The Hill!

0
934

UPDATE: Cupa Mediașului – EMIL GHINEA, PE PRIMUL LOC, cu un avans de 8 secunde față de locul 2! Totul, LIVE, pe Mangalia News!

Autorally: VICTORIE PENTRU EMIL GHINEA LA CUPA MEDIAȘULUI!
După epopeea problemelor la motorul Normei M20-F, Emil Ghinea bifează prima victorie din acest sezon național de viteză în coastă, câștigând fără drept de apel Cupa Mediasului 2023 – Campionatul National de Viteza în Coastă.
Mangaliotul devine și King of The Hill, datorită timpului de 1:29,437 stabilit în a doua manșă de antrenamente cronometrate de sâmbătă, timpul total al celor două manșe de concurs – ambele câștigate de Emil – fiind de 03:09,101.
Podiumul absolut al etapei medieșene este completat – la o diferență zdrobitoare de peste 8 secunde – de campionul în exercițiu al Categoriei II, Octavian Ciovică, brașoveanul fiind urmat la alte aproape 4 secunde de reșițeanul Claudiu Ciucă, acesta din urmă obținând astfel și victoria categoriei I.

CN VITEZĂ ÎN COASTĂ, Mediaș – Manșa 1 Concurs!

„Rămâne valabil și azi: „Când Emil scoate pe 29 la coastă, multora le tremură secundele în vene…”, zice Petre, fotograful care ne-a trimis acest clip video:

Puțină ploaie, nervi întinși la maxim, anvelope de ploaie și totuși, Emil Ghinea, No. 1!
Urmăriti manșa a II-a, la ora 17.00:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
Mangalia News: Mulțumim Federației Române de Automobilism Sportiv, președintelui Norris Măgeanu, pentru profesionalismul său, în mod deosebit mulțumim pentru faptul că oricine îi poate vedea în acțiune (LIVE), pe acești sportivi unici, pasionați de motorsport.

Mangalia News, 21.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply