Site icon Mangalia News

Caravana Educației, organizată de Tineretul Social Democrat, a ajuns ieri în Limanu și, timp de câteva ore, școlarii de clasa a VIII-a au putut să verifice cât de bine sunt pregătiți pentru evaluarea din perioada următoare [galerie FOTO]

„Evaluarea Națională este un test cu emoții mari, atât pentru elevi cât și pentru părinți. Așa că orice sprijin oferit copiilor care își vor testa cunoștințele în curând, este binevenit!
Caravana Educației organizată de colegii noștri din Tineretului Social Democrat a ajuns ieri în Limanu și timp de câteva ore școlarii de clasa a VIII-a au putut să verifice cât de bine sunt pregătiți pentru evaluarea din perioada următoare. Este o acțiune pe care o fac în toată țara și le mulțumim pentru că s-au oprit și la noi în comună.
Mulțumim pentru vizită, dar și pentru sfaturile primite!
Mulțumim și celor care au însoțit caravana și ne-au onorat cu prezența: Felix Stroe – președinte Partidul Social Democrat Constanța, Mihai Ghigiu – președinte Tineretul Social Democrat, Marilena Dragnea – subprefect județul Constanța, dar și celorlalți reprezentanți ai administrației județene.
Succes în acțiune, @caravanaeducațieiTSD, dar și tuturor școlarilor care trec anul acesta prin emoțiile primului examen important!” – acesta este mesajul transmis de Organizația Limanu a PSD, pe pagina de socializare.


Mangalia News, 06.05.2023.


Exit mobile version