Site icon Mangalia News

Expoziția omagială „Memoria clipei” a artistului plastic ALBIN STĂNESCU este deschisă în perioada 11-23 aprilie 2023, la „Galeria Foaier” a Cercului Militar din București, cu vernisajul în ziua de marți, 11 aprilie

Valentin Tanase: „Invit pe toți iubitorii de artă să viziteze expoziția omagială “Memoria clipei”, cu lucrări ale artistului ALBIN STĂNESCU, deschisă în perioada 11-23 aprilie 2023, la “Galeria Foaier” a Cercului Militar din București, cu vernisajul în ziua de marți, 11 aprilie, ora 14.00.
Plecat de aproape două luni în atelierul de dincolo de nori al pictorilor celești, Albin mi-a fost, timp de patru decenii, un coleg și un prieten apropiat și drag, la Studioul de Arte Plastice al Armatei, împărtășind idealuri, viziuni și impresii comune asupra lumii și artei. A fost o datorie de onoare pentru mine să mă ocup și să organizez această expoziție în memoria unui mare om și unui mare artist. Dumnezeu să îl aibă în pază, alături de ceilalți artiști care pictează împreună cu îngerii!”. (ALBIN STĂNESCU, 1938-2023).

Mangalia News, 11.04.2023.


Exit mobile version