Site icon Mangalia News

Radio TRINITAS – ”Suntem români! Afirmarea românilor dincolo de granițe”. Astăzi îl cunoaștem pe Sebastian Manoleasa, medic primar, specializat pe cardiologie, originar din Mangalia

Astăzi îl cunoaștem pe Sebastian Manoleasa, medic primar, specializat pe cardiologie. Originar din Mangalia, a urmat cursurile Facultății de Medicină din Iași, a plecat apoi în SUA, unde a lucrat în cercetare.

Și-a dat seama la timp că traseul său profesional trebuie să se intersecteze cu drumul spre vindecare al pacienților, așa că s-a întors. S-a întors la medicina clinică și la Europa.

S-a stabilit în Germania, în urmă cu 12 ani, se consideră integrat în societatea de acolo, însă nu a rămas străin de România, nici de comunitatea românească din Munster și nici de problemele pacienților români.

A stat de vorbă, la finalul programului de la spital, cu colegul nostru, Victor Stoica.

Materialul face parte din proiectul „Suntem Români! – Afirmarea Românilor Dincolo Granițe”, susținut de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Prin intermediul acestor producții, Radio TRINITAS susține integrarea, afirmarea și recunoașterea românilor care trăiesc, studiază și muncesc în străinătate. #DRPRomânia


Mangalia News, 13.12.2022.


Exit mobile version